Loading...

Sjåfører

Bli med på laget.

Fast & deltid (Kl. D1/D1E)

Vi søker etter fast sjåfør til turvogn og taxi med minibusser for inntil 16 passasjerer. Søkere bør helst ha kjøreerfaring på minibuss eller buss. Vi ønsker også vikarer som kan kjøre på deltid. Passer fint for deg som er pensjonist eller student, liker å kjøre bil og ønsker ekstra jobb. Tiltredelse: Snarest eller etter avtale

Arbeidsoppgaver & arbeidstid

Crew transport og andre faste oppdrag i tillegg til turkjøring og sightseeing. Du møter nye mennesker hver dag og få dager er like. Faste sjåfører kjører skift og vikarer etter avtale.

Personlige egenskaper

Du er punktlig og har kundefokus med god serviceinnstilling. Er rolig og ansvarsfull med gode holdninger og godt humør. Evne til å takle hektiske utfordringer i hverdagen. Du har en sikker, komfortabel og skadeforebyggende kjørestil. I tillegg evner du å samarbeide med alle typer mennesker

Kvalifikasjoner

Kjøreseddel for persontransport og gode norsk kunnskaper (A2 skriftlig og B1 muntlig). For taxi gjelder godkjent nettkurs fra Bodø taxi. i tillegg kjennskap til byens gater og institusjoner. YSK etterutdanning kan tilbys etter avtale.

Vi tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og gode arbeidsvilkår. YSK-etterutdanning hvert femte år. Pensjons -og forsikringsordninger. Sist, men ikke minst et godt arbeidsmiljø og samhold blant kollegaer. Kontakt oss gjerne på telefon eller e-post.

Ved spørsmål:
+47 416 00 056